Uutinen

Töihin Omalla Idealla

Taiteen edistämiskeskuksen Keski-Suomen aluetoimipiste hakee kahta työllistämisehdot täyttävää kuvataiteilijaa TOI-projektiin. Projektissa etsitään uusia ideoita alueen julkisen tilan elävöittämiseen taiteen keinoin. Tehtäviin kuuluu myös avustaminen visuaalisten taiteiden läänintaiteilijan hankkeissa.

Valinnassa painotetaan taiteilijan työsuunnitelmaa, jossa oman taiteellisen työn osuus työajasta voi olla vähintään 40%. Hakijan eduksi luetaan työsuunnitelman sisältämä taideprojekti, jossa huomioidaan myös muut taiteen ammattilaiset. Taiken yksi ydintehtävä on edistää taiteilijoiden toimeentulo- ja työskentelyedellytyksiä.
Työsuhteen kesto on kummallakin 6 kk.  Keski-Suomen aluetoimipisteessä on molemmille työtilaa ja toimistopalvelut. Työtä ohjaa visuaalisten alojen läänintaiteilija Kirsi Pitkänen.
 

Työllistämisehdot: työllistettävän tulee olla virastoon ensimmäistä kertaa työllistyvä, yhdenjaksoisesti tai useammassa jaksossa yhteensä12 kk  työttömänä ollut tai nuorten yhteiskuntatakuun piiriin kuuluva alle 30-vuotias nuori, joka on ollut työttömänä 3 kk.
Hakuaika: 10.-24.3.2014
Projektin alkamispäivä:1.5.2014 tai sopimuksen mukaan, viimeistään 1.7.2014
Projektin taiteenala: visuaaliset taiteet
Palkkaus: 2 200€/kk
Projektin vastuuhenkilö:  Kirsi Pitkänen, visuaalisten taiteiden läänintaiteilija
Vastuuorganisaatio:  Taiken Keski-Suomen aluetoimipiste


Hakemukset toimitetaan Taiken Keski-Suomen aluetoimipisteeseen, Keskustie 20 C 32, 40100 Jyväskylä.
Lisätietoja antavat läänintaiteilija Kirsi Pitkänen, kirsi.pitkanen(at)minedu.fi, p. 0295 330 838
ja erityisasiantuntija Sari Ilmola, sari.ilmola(at)minedu.fi, p. 0295 330 836.