Uutinen

Verkostoitumistilaisuus 9.5.2014 Vimmassa

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO - Luovien alojen urapalveluiden kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 9.5.2014 klo 10 - 12.

Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen salissa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat ideoita oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Toukokuun verkostoitumistilaisuudessa aiheena on ”Sanahanat auki! Kolmannen sektorin rooli sanataidekasvatuksessa”. Mitä on sanataide ja miten se voi auttaa kasvamaan isoksi? Entä mihin tarvitaan Sanataiteen Kiertokoulua? Kuinka yleishyödyllinen yhdistys voi laajentaa toimintaansa, mutta silti säilyttää kevyen rakenteen?

Keskustelun avaa Turun Sanataideyhdistys ry:n puheenjohtaja, sanataiteilija Veera Vähämaa. Aamun alustuksen jälkeen käydään vapaata keskustelua ja ideoidaan yhdessä verkostoitumisen ohella.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 4.5. mennessä. Paikkoja rajoitetusti. Alustuspuheenvuoro tallennetaan.

Ilmoittaudu tästä. Tervetuloa!

Verkostoitumistilaisuudet jatkuvat syksyllä 2014.

 

Lisätiedot:

Veera Laurila
Työnsuunnittelija | Arbetsplanerare


Taiteen edistämiskeskus | Centret för konstfrämjande
Lounais-Suomen toimipiste | Sydvästra Finlands regionalbyrå


Linnankatu 24, 20100 Turku | Slottsgatan 24, 20100 Åbo
puh. / tfn +358 295 330 909